Jobnyt

Hvad koster det at overleve hjertestop? Hvordan er omkostningseffektiviteten ved en ny diagnostisk strategi for prostatacancer? Og hvordan er erfaringerne med at indlægge ældre medicinske patienter til hospitalsbehandling i eget hjem? Sådan lyder nogle af de spørgsmål, som Bettina Wulff Risør allerede så småt pusler med at løse i sin nye ansættelse hos DEFACTUM.

Bettina skal stå for og understøtte sundhedsøkonomiske analyser og evalueringer af interventioner i hospitals- såvel som kommunalt regi. Blandt de øvrige projekter skal hun også ind over omkostningseffektivteten for et nyt patientstyret opfølgningsprogram for endetarmskræftpatienter, og hvordan erfaringerne med intravenøs hjemmebehandling er nu, da det er implementeret i alle regioner. Kan vi genfinde den forventede økonomiske gevinst, vi fandt i den tidligere publicerede medicinske teknologivurdering?

Samtidig skal Bettina udbygge det allerede etablerede sundhedsøkonomiske samarbejde mellem Aalborg Universitet og DEFACTUM.

Mor til fire og ufravigelig løber er Bettinas private rang. At løbe et par halvmaratoner på en uge er langt fra ualmindeligt for Bettina, der anser skridtrepetition langs fjorden og i Vejles kuperede skove for den bedste form for meditation og mental batteriopladning.

Nogen kender måske allerede Bettina fra DEFACTUM, hvor hun er meget vellidt for sit engagement, rigdom af initiativer og indskud af nye ideer - hendes hjertelige grin har allerede tidligere fyldt gangene i en årrække.

Bettina Wulff Risør

Bettina Wulff Risør
Tlf. 4276 9416
Mail betris@rm.dk