Med MoEva 2.0 monitorerer og evaluerer vi kommunale og regionale sundhedstilbud for at forbedre dialogen og få fokus på borgerens eller patientens bekymringer.

Formål

Borger laver øvelser og taler med fysioterapeut i skoven.
Foto: Niels Aage Skovbo

Formålet med MoEva 2.0 er at understøtte beslutningstagning vedrørende sundhedsindsatser. Med MoEva 2.0 bidrager vi med data i den enkelte borgers forløb ved at inddrage patientens/borgerens egen vurdering af helbred og trivsel for dermed at få fokus på den enkelte borgers/patients bekymringer og behov.

På aggregeret niveau bidrager MoEva med data til brug for såvel kvalitetsudvikling som forskning. Data i MoEva 2.0 kan sammenholdes med data fra Sundhedsprofilen, Hvordan har du det?

Om MoEva

MoEva 2.0 er et generisk monitorerings- og evalueringsværktøj til borger- og patientrettede sundheds- og forebyggelsestilbud i kommuner og på hospitaler ved brug af patient rapporterede oplysninger (PRO). Det er et ikke-sygdomsspecifikt værktøj, og det kan anvendes på tværs af forskellige sundhedsudfordringer og sygdomsområder.

MoEva 2.0 har et patient-/borgerperspektiv og kan følge patienterne/borgerne med de multifacetterede behov, de har. Det vil eksempelvis sige, at de livskvalitets- eller mestringsspørgsmål, der stilles til borgerne, er uafhængige af borgerens sygdom, men er af en generel karakter, alle kan svare på.

Læs om MoEva-monitorering og -evaluering i folderen.

Partnerskabet

MoEva 2.0 er udviklet i et partnerskab mellem os og en række kommuner.

For nuværende består MoEva-partnerskabet af:

Herning Kommunes logo Ikast-Brande Kommunes logo Lemvig Kommunes logo
     
Norddjurs Kommunes logo Ringkøbing Skjern Kommunes logo Skanderborg Kommunes logo
     
Vejle Kommunes logo