DEFACTUM udbyder i samarbejde med PS!mprove uddannelsen til forbedringscoach. Det er en dansk forbedringscoachuddannelse i et forløb på 6 måneder, som ruster dig til at coache fagfolk til at udvikle, afprøve og implementere ideer, der skaber forbedringer i sundhedsvæsnet eller på socialområdet.

Du bliver bl.a. skarp på at anvende og formidle data (Statistisk Proces Control) og andre udvalgte redskaber. Samtidig får du kompetencer inden for facilitering, kommunikation og teamkultur. Du lærer også at analysere robusthed, parathed og bæredygtighed i en organisation med henblik på at implementere, sprede og opskalere forbedringsprojekter.

Uddannelsen strækker sig over 6 måneder og dækker over:

  • 2 x workshops inkl. forplejning (to hele dage ad to omgange)
  • 3 videokonferencer
  • Adgang til elektronisk platform med deltagermateriale.

I forløbet vil du modtage undervisning og sparring fra dygtige og erfarne undervisere fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Du kan læse mere om og tilmelde dig uddannelsen på Plan2learn.

Vi gør opmærksom på, at uddannelsen til Forbedringscoach er en overbygning, der kræver eksisterende ekspertise på området. For at deltage skal du have gennemført:

  • Forbedringsvejlederuddannelsen i Region Midtjylland eller
  • Forbedringsagentuddannelsen hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed
  • Have tilsvarende niveau af viden, forståelse og færdigheder inden for forbedringsvidenskab

Frist for tilmelding er fredag den 13. januar 2023.

Få mere at vide hos specialkonsulent Dorte L. Stigaard, DEFACTUM, Region Midtjylland, på tlf. 4026 9848 eller mail dostig@rm.dk.