- Det er ærgerligt, at vi må udskyde verdenskongressen i rehabilitering, men som alle andre er vi optaget af at reducere effekten af COVID-19, lyder det fra Claus Vinther Nielsen præsident for Rehabiliteringsforum Danmark og til dagligt ansat i DEFACTUM.

Verdenskongressen Moving Societies med planlagt afholdelse i Aarhus til september er udskudt et år, og afholdes nu i tidsrummet 7.-9. september 2021.

- Jeg er overbevidst om, at med den opbakning vi har fået tidligere og nu i den aktuelle COVID-19 pandemi fra bl.a. kommunal, regional, national og international side – at vi kan etablere en endnu bedre verdenskongres i 2021, fortsætter han. Claus Vinther Nielsen kan dog også allerede nu afsløre, at han vil arbejde for, at verdenskongressen 2021 også får fokus på virussmitte og rehabilitering.

- De der er mest udsatte for virussmitte er netop borgere med rehabiliteringsbehov, og der er ingen tvivl om, at det fokus skal vi have på næste års kongres.

Sekretariatet bag kongressen arbejder lige nu på højtryk for at informere alle de involverede parter, herunder også alle de mange, som har meldt sig til at deltage på kongressen. Senere vil både kongressens hjemmeside www.riworldcongress2020.com og de sociale medier blive opdateret.