Brænder du for data og at arbejde i feltet mellem it-udvikling og anvendelse af data i praksis
inden for sundhedsområdet? Og befinder du dig godt i et tæt samarbejde med dedikerede specialister, forskere og slutbrugere?

Så er du den nye kollega, vi søger i DEFACTUM i Region Midtjylland til en fast fuldtidsstilling. Du vil få gode arbejdsvilkår, spændende arbejdsopgaver og engagerede kolleger.

Stillingen er forankret i Data og Analyse, som er én af fire afdelinger i forsknings- og konsulenthuset DEFACTUM. I afdelingen er vi knapt 20 medarbejdere, der er en blanding af konsulenter, datamanagere og web-udviklere, der brænder for system-, data- og analysearbejde, som kan bidrage til at udvikle sundhedsvæsenet og socialområdet. Vi løser opgaver inden for feltet af kvantitative undersøgelser, surveys, analyser, evalueringer, forløbs- og kvalitetsmonitorering, indikatorudvikling samt dataunderstøttelse og systemunderstøttelse af såvel forskningsprojekter som klinikken.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Du er også velkommen til at kontakte kontorchef Lisbeth Hoffmann Thomsen, tlf. 2496 9539, eller faglig leder Hanne Søndergaard, tlf. 2152 6487.

Ansøgningsfrist tirsdag den 25. maj 2021 kl. 23.59

Der forventes afholdt to samtalerunder henholdsvis den 2.-3. juni og 8.-9. juni 2021.

Der vil evt. blive anvendt personprofiltests som en del af ansættelsesforløbet.

Ansættelsesdato: Vi ønsker stillingen besat med start pr. 9. august 2021.

Læs mere om stillingen og send din ansøgning.