LinkedIn%2FTwitter post (4).jpgHvordan kan man arbejde med inddragelse af pårørende? Kom og hør om erfaringer fra to af de nominerede til årets borgerinddragende initiativ.

 

DEFACTUM fortsætter serien af kom-igen-møder. Denne gang med fokus på inddragelse af patienters pårørende.

Der vil være oplæg som inspiration til egen praksis. Kom-igen-mødet henvender sig til borgere, fagpersoner og andre med interesse for området.

Anne Sophie Ågård fra Aarhus Universitetshospital indleder med at fortælle om den vigtige rolle, de rårørende spiller i forbindelse med forebyggelse, behandling, rehabilitering eller palliation. Anne Sophie giver på baggrund af sin forskning og erfaringer fra praksis et indledende oplæg om pårørendes rolle og betydning samt et blik på, hvordan overordnede tendenser i samfund og sundhedsvæsen spiller sammen med pårørendes rolle.

Årets borgerinddragende initiativ fra Danske Regioner har i år fokus på pårørende. De to næste oplæg er nogle af de nominerede til "Årets borgerinddragende initiativ".

Tina Nørgaard Jacobsen, Region Hovedstadens Psykiatri og forældrementor Nete Klint Holbak. De holder oplæg om, hvordan de har ansat forældrementorer der støtter og vejleder forældre, som er indlagt med deres børn og unge. De vil fortælle om organisering og deres erfaringer med forældrementorer.

Fra Region Midtjylland kommer Lisbeth Liboriussen, Lis Hangaard og Malene Hvass Renner Block - alle fra Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg - og holder oplæg om deres opfølgende samtaler med patienter og pårørende efter udskrivelse fra Intensiv. De vil fortælle om organisering og deres erfaringer med opfølgende samtaler.

Tirsdag den 4. juni 2019 kl. 15.00-17.15
Konferencelokalet, Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, 8200 Aarhus N.