Kom og vær med d. 4.-6. september 2019, når DEFACTUM igen i år er med på Dansk Evalueringsselskabs årskonference. Temaet i år er EVALUATORPOSITIONER FØR OG NU.

Ved konferencen i 2019 vil der gøres status over udviklingen i de forgangne år, men også kigges fremad og ændres lidt på konferencens format.

Stewart Donaldson er første keynote og vil argumentere for, at evaluering tilstræber en velfunderet metodepluralitet, hvor evalueringsspørgsmålet afgør tilgangen. Øvrige keynotes, seminarer og parallelsessioner gør status over udviklingen og forholder sig til eller illustrerer forskellige evaluatorpositioner. Rasmus Willig runder konferencen af med et oplæg om evalueringskulturens vrangsider.

DEFACTUM afholder både et læringsseminar om "Mere effektfuld formidling af evalueringsresultater? Vend det meste på hovedet!" og en parallelsession om "Casebaseret audit: Evaluators rolle i en involverende analyseproces". 

Læs om disse og alle de andre spændende oplæg på Dansk Evalueringsselskabs hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig konferencen.