Bedst muligt liv – hele livet! 

CFK – Folkesundhed og Kvalitetsudvikling inviterer efterlønnere, pensionister, kommunale ledere og sundhedspersonale til et åbent møde

Kom og hør om succesen fra Sverige og Norge!
I Sverige og Norge har en enkelt metode gjort en forskel for mange tusinde pensionisters sundhed og livskvalitet. Kom og hør de svenske og norske initiativtagere fortælle om Passion for Livet!

Passion for Livet er et forebyggende og sundhedsfremmende koncept, hvor ældre systematisk arbejder i grupper med at ændre egne vaner. De emner, som konceptet omhandler, er sikkerhed og tryghed, socialt netværk, mad og drikke, samt fysisk aktivitet. I grupperne inspirerer deltagerne hinanden til at bruge deres viden og erfaringer til at øge sundhed og livsglæde.

CFK - Folkesundhed og Kvalitetsudvikling ønsker i samarbejde med kommuner, ældre-organisationer og seniorforeninger at igangsætte og afprøve Passion for Livet i Danmark.

Mandag den 18. januar 2016, 10.00-15.00
Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, Aarhus C

Så kom og vær med til at tale om, hvordan Passion for Livet kan forbedre din sundhed og livskvalitet eller gøre en forskel for pensionister i netop dit område!

 

Der serveres kaffe, the og sandwich til mødet. 

Tilmeld dig gratis på loujoe@rm.dk eller tlf. 7841 4035 senest den 10. januar 2016 og oplys navn.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jeanette Buhl Nielsen på 7841 4106 eller jebuni@rm.dk