JYFE Videnskabende Netværk for unge med psykiatriske udfordringer og manglende tilknytning til arbejdsmarkedet inviterer hermed til deltagelse i netværket. Netværket skal styrke det tværfaglige samarbejde i kommunerne og mellem kommuner og beskæftigelsesregioner i indsatsen over for målgruppen.

Samtlige kommuner i Region Midt- og Nordjylland er inviteret sammen med repræsentanter for de to beskæftigelsesregioner. Herudover inviteres en række socialøkonomiske virksomheder og andre relevante aktører til at deltage.

Din deltagelse i netværket vil give dig vigtig kompetenceudvikling til det helhedsorienterede og tværfaglige samarbejde i din kommune eller region i forhold til fleksjob- og førtidspensionsreformen.

Du vil samtidig få mulighed for at afprøve jeres konkrete tværfaglige samarbejde og få konstruktiv sparring fra dygtige fagfæller. Du vil endvidere blive introduceret til vigtige metoder til udvikling og dokumentation i det helhedsorienterede samarbejde.

Her kan du finde yderligere informationer om projektet.
Projektbeskrivelsen kan du læse her.
Program for døgnseminar 22. og 23. maj.

Pris for deltagelse: døgnseminarer 2.000 kr. og dagseminarer 250 kr. Derudover betaler de deltagende selv for anvendt arbejdstid. Ledelsen forventes kun at deltage én dag på døgnseminarer.

Første døgnseminar er fra 22. maj kl. 10 til den 23. maj kl. 13 på Golf Hotel Viborg. Herefter er der døgnseminar september 2013, dagseminar januar 2014, døgnseminar maj 2014 og afsluttende konference august 2014.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her.