DEFACTUM søger studentermedhjælpere til kontoret Data og Dokumentation med ansættelse september 2017.

DEFACTUM er et tværgående forsknings- og konsulenthus inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet under Region Midtjylland. DEFACTUM bidrager til et professionelt kvalitets-, dokumentations- og evalueringsmiljø i regionen. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. patient- og pårørendeundersøgelser, målinger, dokumentation, analyse og evaluering, kvalitetsudvikling samt implementeringsprojekter.

Arbejdsopgaver for studentermedhjælpere
Frem til foråret 2018 har vi brug for nye studentermedhjælpere, der blandt andet kan hjælpe med interviews, indtastning af kvalitative kommentarer samt korrekturlæsning. Desuden kan der eventuelt komme opgaver i forbindelse med skanning og verificering af spørgeskemaer.

Opgaverne er fordelt på flere projekter, hvor de to største er de årlige landsdækkende spørgeskemaundersøgelser af patientoplevet kvalitet indenfor sundheds- og psykiatriområdet. Dertil kommer diverse andre undersøgelses- og evalueringsopgaver.

Kvalifikationer
Vi søger både studerende med teoretisk og praktisk indsigt i kvantitative og kvalitative metoder samt studerende, som er sprogligt stærke. Som person er det vigtigt, at du er pålidelig, systematisk, omhyggelig, har initiativ og godt humør!

Vi kan til gengæld tilbyde et tværfagligt studentermiljø, indsigt i den praktiske gennemførelse af store spørgeskemaundersøgelser samt en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Ansættelse
Som udgangspunkt regnes med en arbejdstid på ca. 8 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Regionshuset Århus, Olof Palmes Allé 15, 8200 Århus N.

Efter februar 2018 vil der for flere af de studerende være mulighed for at fortsætte på andre projekter. Løn og ansættelsesforhold ift. gældende HK-overenskomst.

Henvendelse
Henvendelse vedrørende stillingen kan ske til konsulent Dorte Brandt Svendstrup i uge 32 på tlf. 2151 8301 eller e-mail dojoer@rm.dk.

Du kan læse mere om DEFACTUM på www.defactum.dk

Ansøgningsfrist 13. august. Ansøgning skal sendes via link i det elektroniske opslag, som kan findes her.