- Forskningsresultater fra en ny styringsmodel

1.jpgDEFACTUM afholder konference om forskningen i Region Midtjyllands projekt Ny styring i et patientperspektiv.

På konferencen vil et tværvidenskabeligt team af forskere fra Aarhus Universitet og DEFACTUM præsentere resultater og erfaringer fra forskningen i Ny styring i et patientperspektiv.

Konferencen giver anledning til at kigge på betydningen af at indføre en ny styringsmodel. Hvilke effekter har det haft at tilsidesætte aktivitetsbaseret styring efter DRG-værdi og i stedet styre efter selvvalgte kvalitetsmål?

Samtidig vil den tværvidenskabelige gruppe af forskere kigge fremad og give bud på, hvilke læringspunkter og anbefalinger der kan uddrages af erfaringerne fra projektet. Hvordan kan forskningens resultater bidrage til planlægning af den fremtidige styringsmodel for sundhedsvæsenet?

Forskergruppen vil i løbet af dagen præsentere forskningsprojektets forskellige perspektiver. Resultaterne fra forskningen vil belyse den bagvedliggende beslutningsproces, modtagelse og implementering, samt hvilke effekter man har opnået gennem anvendelse af en ny styringsmodel. Dagen vil ligeledes byde på refleksioner fra praksis og internationale perspektiver på anvendelse af en ny kvalitetsorienteret styringsmodel.

Tid: 13. december 2018 kl. 09.30 – 15.00

Sted: 
Comwell Aarhus
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Pris: 550 kr.

Tilmeldingsfrist: fredag 30. november 2018

Tilmelding her

Se programmet her

Kontaktperson: Stina Bollerup, telefon: 7841 4362, e-mail: stibol@rm.dk